Dodijeljene "Luče" u najstarijoj podgoričkoj OŠ: Najbolji su Katarina, Marija, Anja, Branko, Jana, Manja i Sava

"Sve ove godine koje ste proveli u školi 'Savo Pejanović' veliko su životno iskustvo. Ova diploma koju danas primate potvrđuje da ste postigli veliku vještinu: naučili ste učiti", poručila je direktorica škole Biljana Krivokapić

9570 pregleda 0 komentar(a)
Dobitnici "Luče", Foto: OŠ Savo Pejanović/Vesela Mišković
Dobitnici "Luče", Foto: OŠ Savo Pejanović/Vesela Mišković
Ažurirano: 10.06.2021. 19:55h

Najstarija podgorička Osnovna škola (OŠ) "Savo Pejanović" danas je na svečanosti dodijelila priznanja najboljim polumaturantima.

Diplome "Luča" svojim radom i ponašanjem zaslužili su Katarina Bušković, Marija Goranović, Anja Krgović, Branko Lekić, Jana Perović, Manja Savović i Sava Šćepanović.

"Sve ove godine koje ste proveli u školi 'Savo Pejanović' veliko su životno iskustvo. Ova diploma koju danas primate potvrđuje da ste postigli veliku vještinu: naučili ste učiti", poručila je direktorica škole Biljana Krivokapić.

Kazala je i da će đaci "stečenim znanjem graditi ljepšu i sigurniju budućnost, kako svoju, tako i svoje porodice i svoje zemlje, jer nema vrjednijeg resursa od vas, naših mladih ljudi".

"Godine koje su iza vas su ispunjene marljivim radom i upornošću, ali i lijepim druženjima i dječijim osmjesima. Prijateljstva koja ste stvarali minulih godina njegujte i dalje, jer prijateljstvo se ne bira, ono biva, kao i ljubav. U ovoj školi naučili ste mnogo, a znanjem popločali životne staze kojim ćete nastaviti da koračate, sigurna sam, veoma uspješno... Nadamo se da ćete se s radošću sjećati svoje škole i biti njeni najbolji promoteri, svojim primjerom, radom i postignućima. Ostaje nam da vam poželimo sreću u ostvarenju vaših životnih želja i da se nadamo da će vam prethodnih devet godina ostati u najljepšem sjećanju", zaključila je Krivokapić.

Bonus video: