SNP: Skrnavljenje spomenika bezumni čin, mnogi da razmisle da li su podstakli loše stvari koje se dešavaju

"Ostaje nam nada da će nadležni znati da kazne počinioce kako su zaslužili i da će to biti nauk građanima da ovo nije dobro da nam se dešava u 21.vijeku"

1355 pregleda 2 komentar(a)
SNP, Foto: SNP
SNP, Foto: SNP

Socijalistička narodna partija Crne Gore (SNP) osuđuje čin skrnavljenja spomenika narodnom heroju Ljubu Čupiću, u "sred slobodarskog grada Nikšića".

"Nebitno je da li je ovaj bezumni čin izvršio neko u pijanom ili trijeznom stanju, ovaj čin je sramota za građansku Crnu Goru. U kakvom vremenu živimo, ništa nas više ne može iznenaditi", kazali su iz SNP.

Oni su dodali da ne sumnjaju da će mnogi iskoristiti ovaj događaj za napad na političke protivnike kako bi za sebe pribavili koji poen.

"Pozivamo ih da razmisle da li su svojim postupcima podstakli mnoge loše stvari koje se dešavaju u poslednje vrijeme u našoj državi. Jer, slično se desilo ne tako davno u Kotoru kada je ugledni sportista oskrnavio crkvu u ovom gradu", rekli su iz SNP.

Kako su kazali, ostaje im nada da će nadležni znati da "kazne počinioce kako su zaslužili i da će to biti nauk građanima da ovo nije dobro da nam se dešava u 21.vijeku".

Bonus video: