Bez izvođenja građevinskih radova u Tivtu tokom ljetnje sezone

Po odluci predsjednika Opštine Željka Komnenovića, od projekata čiji je investotor lokalna uprava, biće aktivna dva gradilišta: strateški važna izgradnja puta MR2 ka Luštici i radovi na rekonstrukciji sportskih terena u Donjoj Lastvi, koji se privode kraju

3260 pregleda 3 komentar(a)
Graditelji u Tivtu često ometaju normalno odvijanje saobraćaja, Foto: Siniša Luković
Graditelji u Tivtu često ometaju normalno odvijanje saobraćaja, Foto: Siniša Luković

Zabrana izvođenja građevinskih radova na teritoriji opštine Tivat tokom ljetnje turističke sezone, biće na snazi je od 1. jula do 15. septembra 2021. godine, na osnovu istoimene skupštinske odluke.

Zabranjena je gradnja i rekonstrukcija objekata i raskopavanje javnih površina.

„Službenici Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor Opštine Tivat obilaziće narednih dana investitore na otvorenim gradilištima, kako bi ih blagovremeno upoznali sa odredbama pomenute odluke i kako bi se spriječilo moguće sankcionisanje onih koji se ogluše o važeću zabranu. Investitor je dužan da gradilište zatvori na način kojim će se obezbjediti nesmetani saobraćaj, bezbjednost lica, susjednih objekata u okoline i postavi neprozirne zaštitne ograde oko gradilišta“, saopšteno je danas tim povodom iz Opštine Tivat.

U Tivtu će tokom ljetnje sezone, po odluci predsjednika Opštine Željka Komnenovića, od projekata čiji je investotor lokalna uprava, biti aktivna dva gradilišta: strateški važna izgradnja puta MR2 ka Luštici i radovi na rekonstrukciji sportskih terena u Donjoj Lastvi, koji se privode kraju.

Bonus video: