Podgorica: Više ulica zatvoreno za saobraćaj

"Obustava saobraćaja će važiti za period od 16.06. do 16.07.2021. godine u vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova", saopštili su iz Sekreterijata za saobraćaj

10415 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Više ulica biće zatvoreno u Podgorici zbog izvođenja radova na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže, saopšteno je iz Sekreterijata za saobraćaj Glavnog grada.

"Saobraćaj se neće odvijati u ulici Alfreda Tenisona, od raskrsnice sa ulicom Devete crnogorske brigade do kraja navedene ulice; u kraku Ulice Iva Andrića (slijepa Ulica preko puta JUOŠ "Branko Božović"); na dijelu Ulice Casno-a, od raskrsnice sa Ulicom Franca Rozmana do kraja navedene ulice", navodi se u saopštenju.

Naveli su da se takođe saobraćaj zatvara u ulicima Skoj-a i Partizanski put od raskrsnice sa Ul. Vlada Ćetkovića do Mareze, radi izvođenja radova na sanaciji predmetnih saobraćajnica.

"Obustava saobraćaja će važiti za period od 16.06. do 16.07.2021. godine u vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova. U navedenom vremenskom periodu, Gradska linija L 2-3 kretaće se Ul. Milana Raičkovića sa okretištem kod groblja Partizanski put, a gradska linija L-4 kretaće se Ul. Meše Selimovića, Bul. Mihaila Lalića, Ul. Vlada Ćetkovića, Ul. Dalmatinska, Ul. Boška Buhe i Ul. Milana Raičkovića sa okretištem kod groblja Partizanski put", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: