Danas isključenja struje

U Podgorici će, od devet do 15 sati, bez struje ostati željezničke stanice “Bioči” i “Lutovo”, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah
0 komentar(a)
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.11.2017. 08:09h

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

U Podgorici će, od devet do 15 sati, bez struje ostati željezničke stanice “Bioči” i “Lutovo”, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah.

U Cetinju će, od devet do 14 sati, bez struje biti područje Donjeg Kraja.

U Tivatu će, od osam do 15 sati , bez struje ostati kasarna Vojske CG u Lepetanima.

U Ulcinju će, od osam sati i 15 minuta do osam sati i 45 minuta, bes struje biti dio ulice Vida Matanovića, dio Limana kod crkve i ulice 7.

Od devet sati do devet sati i 30 minuta bez struje biće dio ulice Vida Matanovića, O.Š."Boško Strugar" i dio Pristana prema Turbi.

Od devet sati i 45 minuta do deset sati i 30 minuta, bez struje otaće Liman, a od deset sati i 45 minuta do 11 sati i 15 minuta, bez struje biće Stari grad.

U Pljevljima će, od osam do 15 sati, bez struje osatati Podborova, Židovići i Krejino Vrelo.

U Žabljaku će, od 11 do 15 sati, bez struje biti Mala Crna Gora.

U Mojkovcu će, od deset do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Lepenac.

U Kolašinu će, od devet do 15 sati, bez struje biti Ljevišta, a od osam do 15 sati bez struje biće Lokve, Skrbuša, Mateševo, Jabuka, Vranještica i Rečine.

U Rožajama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Hurije, Grahovo, Bubovići, Klanac, Ćosovica, Grižica, Zloglavlje, Sastanci, Grižica, Gornja i Donja Lovnica, Bašča i Honsiće.

U Beranama će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Šekular, dok će u Andrijevici u istom temrinu bez struje biti dio sela Božiće i Gnjili Potok.

U Plavu će, od osam do 14 sati i 30 minutu, bez struje biti dio sela Kruševo i prigradsko naselje Korita.

Bonus video: