"Voli" otvorio hipermarket na Zabjelu: Proizvodi prve klase po najnižim cijenama

Iz kompanije „Voli“ ističu da će „Naš diskont“, u skladu sa politikom kompanije, ponuditi samo proizvode prve klase, strogo kontrolisanog porijekla i kvaliteta, po najnižim cijenama na tržištu
637 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.11.2017. 13:48h

Renovirani hipermarket kompanije „Voli“, „Naš diskont“ otvoren je danas na Zabjelu.

Veliki broj potrošača nestrpljivo je iščekivao da se vrata otvore i da trguju u renoviranom hipermarketu, po povoljnim cijenama.

Kompanija „Voli“ je za svoje potrošače tokom dana obezbijedila popust od 20 odsto na trgovinu. Po 20 odsto nižim cijenama kupci će moći da trguju i sjutra.

U novootvorenom hipermarketu potrošačima je dostupna proširena ponuda koja broji čak 25.000 artikala, i nalazi se na značajno većoj kvadraturi od prethodne, a koja sada dostiže 6.000 kvadratnih metara.

Iz kompanije „Voli“ ističu da će „Naš diskont“, u skladu sa politikom kompanije, ponuditi samo proizvode prve klase, strogo kontrolisanog porijekla i kvaliteta, po najnižim cijenama na tržištu.

"Odgovornost lidera u trgovačkoj branši je je velika, ono što mi pružamo potrošačima je sigurnost, kojom smo zaslužili povjerenje naših lojalnih kupaca. Imamo kapaciteta da im ponudimo više i iz tog razloga, cijene u „Našem diskontu“ će biti prilagođene svima. Ukratko - kupce u Našem diskontu očekuje najbolja ponuda u besprekornom ambijentu, a cijene u skladu sa onim što su navikli kada je taj objekat u pitanju - najniže u našoj zemlji", saopšteno je iz „Volija“.

Osim kvalitetnih proizvoda za svoje kupce, kompanija „Voli“ je za potrebe objekta otvorila i 180 novih radnih mjesta.

Već tokom prvih sati otvaranja interesovanje kupaca je bilo veliko, pa se tražila i korpa više. Veliki broj potrošača je trgovinu u „Našem diskontu“ još ranije planirao, te su se mogli vidjeti oni sa podužim spiskom namirnica za trgovinu.

„Niko do sada nije ovoliko snizio cijene, mogli ste da vidite sniženja od 5, 6 odsto, ili povoljnosti kada neko trguje bankovnim karticama, ali 20 odsto niko do sada nije snizio“, smatra Petko, jedan od kupaca.

Potrošači koji se nisu snaazili u novim prostorijama i nisu mogli da pronađu željene proizvode u gužvi naišli su na pomoć brojnih zaposlenih koji su spremno dočekali nove klijente.

„Mi smo iz Ulcinja, ovdje smo u prolazu i željeli smo da vidimo kakav je ovaj novi objekat jer i inače kupujemo u „Voliju“, samo što je ovdje velika gužva“, kazao je Đorđe Kaluđerović.

Zbog povoljnih cijena i uštede u budžetu u „Našem diskontu“ je trgovala i Desanka Spasojević.

„Ovako niske cijene mi puno znače“, kazala je ona kratko.

Potrošači koji su danas trgovali u „Našem diskontu“ dobili su i poklone na kasi.

„Za prvu trgovinu smo zadovoljni, evo osim sniženja dobili smo i poklone“, kazao je Vojislav Piperović.

Velika je bila gužva i na parkingu „Našeg diskonta“. Iako je „Voli“ obezbijedio365 parking mjesta, od čega je veći broj natkrivenih mjesta, sva su bila popunjena, a veliki broj potrošača je tražio alternativna parkirališta.

Osim hipermarketa, „Voli“ je otvorio i restoran „Bar 61“. Ovaj restoran, koji se prostire na gotovo 1.000 kvadrata, osim tradicionalnih domaćih jela nudi mediteransku kuhinju i bogatu ponudu zdrave i vegetarijanske hrane.

[PROMO]

Galerija