Uređuju još četiri poligona u Podgorici

Osim pripreme asfaltne podloge, radovi obuhvataju i postavljanje vještačke trave, ali i postavljanje zaštitnih mreža iza golova, obnovu mobilijara i ograda tamo gdje bude neophodno

4295 pregleda 3 komentar(a)
Foto: PG Biro
Foto: PG Biro

Glavni grad Podgorica, u saradnji sa Fudbalskim savezom Crne Gore, a uz tehničku podršku prvrednih društava Putevi d.o.o. i Agencije za stanovanje d.o.o, realizuje akciju uređenja određenog broja poligona u glavnom gradu.

U pitanju je nastavak akcije iz prethodne godine kada je, kako podsjećaju, rekonstruisan određeni broj poligona.

"Planom za 2021. godinu obuhvaćena su četiri poligona i na prvom od njih se radovi već privode kraju (poligon u MZ 'Jedinstvo') nakon čega će početi radovi na poligonu na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, na brdu Gorica i u Ulici Mitra Bakića", saopšteno je iz Agencije za stanovanje.

Osim pripreme asfaltne podloge, radovi obuhvataju i postavljanje vještačke trave, ali i postavljanje zaštitnih mreža iza golova, obnovu mobilijara i ograda tamo gdje bude neophodno.

"Planirano je da se radovi na sva četiri poligona završe u narednih dvadesetak dana, a realizacijom ovih aktivnosti na ova četiri poligona stvoriće se još bolji uslovi za igradnje fudbala kako naših najmlađih, omladine ali i onih starijih sugrađana koji se rekreativno bave sportom", zaključuju iz Agencije.

Bonus video: