Ljubav i dešavanja Tobija Templa

Život je poput romana, zar ne? Prepun je neizvjesnosti. Nikada ne znate šta će se dogoditi dok ne okrenete novu stranicu.

22026 pregleda 0 komentar(a)
Ljubav i dešavanja Tobija Templa, Foto: Vijesti online
Ljubav i dešavanja Tobija Templa, Foto: Vijesti online

Iza blistavih kulisa uspjeha, slave i bogatstva, filmska bajka dvoje ljubavnika vezanih plamenom strasti dobiće šokantan kraj.Usamljeni čovjek. Tobi Templ je superzvijezda i veliki probisvijet. Najljepše žene bacaju mu se pod noge, ali ispod te maske zavodnika krije se usamljenik kojeg muče sumnja i nepovjerenje, izolovan od pravog ljudskog kontakta.

Razočarana žena. Ambiciozna Džil Kasl krije u sebi zastrašujuću tajnu. Došla je u Holivud da postane zvijezda - i otkrila da će svoj put do uspijeha i ostvarenja snova morati da kupuje tijelom.Svijet grabljivaca. Džil i Tobi vezani su nemilosrdnim i snažnim emocijama.

Stranac u ogledalu
foto: Vijesti online

Zajedno, oni će vladati Holivudom.Još jedno remek-djelo majstora pripovijedanja, čarobnjaka koji se igra temama. Njegove priče savršena su kombinacija stila, napetosti i uzbuđenja, jer je riječ o zabavljaču koji uvijek uspijeva da očara.„Život je poput romana, zar ne? Prepun je neizvjesnosti.

Nikada ne znate šta će se dogoditi dok ne okrenete novu stranicu.“– Sidni Šeldon

U prodaji od Četvrtka, 24. Juna po cijeni od 4.99 €

Bonus video: