Otvoren Građanski biro u Budvi

Presjecanjem vrpce na Dan opštine Budva, Krapović je kazao da su simbolično otvorena glavna vrata Opštine
165 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 22.11.2017. 10:09h

Gradonačelnik Budve Dragan Krapović svečano je jutros otvorio moderan Gradjananski biro u rekonstruisanom prizemlju zgrade Opštine Budva.

Projekat, kojim će biti povećana efikasnost lokalne administracije, a gradjanima i privredi omogućeno da što brže i lakše ostvare svoja prava, počeo je da se realiziju prije pet godina i tapkao je u mjestu, zbog brojnih problema, dok je zgrada Opštine bila praktično zatvorena i pretvorena u gradilište, a opštinski službenici radiki u krajnje neuslovnim prostorima.

Administraciji, koju već godinu vodi nova gradska vlast ( Demokrate, DF, SNP, DEMOS, SDP, GPURA, LP i nezavisni odbornik) predvodjena Krapovićem uspjela je da riješi sve probleme i projekat dovede do kraja.

Presjecanjem vrpce na Dan opštine Budva, Krapović je kazao da su simbolično otvorena glavna vrata Opštine.

“Moja lična želja je da to bide simbol ove uprave- otvorena vrata predusretljivost, dobronamjernost prema svim gradjanima Budve, svim zaposlenima i privredi koja egzistira u našem gradu”, kazao je Krapovć i pohvalio napore sekretarke za lokalnu samoupravu Milijane Vukotić Jelušić i sekretara za investicije Boža Vavića da Gradjanski biro bude otvoren.

Sekretarka Vukotić Jelušić je podsjetila da se projekat počeo realizovati 2012.

“Moram da priznam da su naši zaposleni snosili najveći teret izgradnje Gradjanskog biroa. Bili su smješteni u krajnje neuslovnim prostorijama, radili svakodnevno sa velikim brojem stranaka i trpjeli se svi međusobno u malom i ograničenom prostoru. Trpjeli su i naši građani iz razloga jer smo bili dislocirani na nekoliko pozicija u gradu i sve to je iziskivalo mnogo nervoze, ali drago mi je što su konačno glavna vrata Opštine ponovo otvorena”, navela je ona.

Najavila je da nakon. nove godine biće uvedena elektronska uprava i kada će građani bez ikakve zadrške, čekanja, šalterskih redova i bez komunikacije sa službenicima, moći da završe i ostvare sve svoje pravne interese i poslove.

Galerija

Bonus video: