Počela sezona na Bjelasici

Iz tog preduzeća najavljuju da će panoramska vožnja žičarom biti besplatna za djecu do pet godina. Tokom ljeta, kažu, obezbijeđeno će biti i besplatno korišćenje dječije igraonice “Bambi” koja se prostire na 300 kvadrata. Takođe, besplatno je i korišćenje parkinga tog skijališta

7498 pregleda 4 komentar(a)
Ski-centar Kolašin 1600, Foto: Skijališta CG
Ski-centar Kolašin 1600, Foto: Skijališta CG

Ljetnja turistička sezona na državnom Ski-centru Kolašin 1600 biće zvanično otvorena danas. Turističko ljeto na Bjelasici odvijaće se pod motom “Vrhovi bez granica“.

Kako su saopštili iz Skijališta Crne Gore, goste dočekuju sa obogaćenom ponudom.

“U saradnji sa turističkim agencijama ponuda Ski-centra Kolašin 1600 proširena je outdoor aktivnostima. Među njima su biciklističke ture, planinarenje, vožnja kvadovima, džip safari, jahanje konja, organizacija team buildinga... Uz poštovanje svih preporuka i mjera nadležnih institucija, planirano je organizovanje sportskog, kulturnog i zabavnog programa“, kažu u skijalištima.

Iz tog preduzeća najavljuju da će panoramska vožnja žičarom biti besplatna za djecu do pet godina. Tokom ljeta, kažu, obezbijeđeno će biti i besplatno korišćenje dječije igraonice “Bambi” koja se prostire na 300 kvadrata. Takođe, besplatno je i korišćenje parkinga tog skijališta.

Kako je nedavno kazao direktor TO Kolašin Aleksandar Vlahović, ove godine je mnogo uloženo u promociju ljetnje turističke ponude u tom gradu. Predstavljene su mogućnosti, prije svega, za aktivan odmor.

U saradnji Željezničkog prevoza Crne Gore, preduzeća Srbija voz i kolašinske TO pokrenuta je kampanja “Kupi kartu i ostvari popust vozom do Kolašina“. Uz kupljenu međunarodnu voznu kartu na relaciji Beograd - Bar- Beograd putnici u roku od 10 dana od datuma izdavanja međunarodne vozne karte mogu ostvariti popuste u brojnim turističko-ugostiteljskim objektima na teritoriji Kolašina.

Tokom ljeta 2019. godine, to jest prije pojave koronavirusa, najveći broj dolazaka i noćenja tokom ljetnje sezone ostavarivali su gosti iz zapadne Evrope, zatim Izraela i Kine, i u ukupnom broju ostvarivali su više od 90 odsto noćenja.

Ove godine, kažu u TO, računaju na goste iz Grne Gore i zemalja regiona.

Bonus video: