“Budi human”: Prikupljeno 45.200 eura za liječenje braće Novićević

"Udruženim snagama smo uspjeli da našim hrabrim dječacima, Nemanji i Lazaru, vratimo osmijeh na lice”

2247 pregleda 0 komentar(a)
Lazar i Nemanja
Lazar i Nemanja

Još jednom, svi zajedno, uspjeli smo da za dva divna dječaka, braću Lazara i Nemanju Novićević, obezbijedimo sredstva za liječenje u Turskoj u iznosu od 45.200 eura, navode iz Fondacije “Budi human”.

Iz Fondacije su saopštili da je izvršeno preusmjeravanje sredstava sa Opšteg računa i da je tako prikupljeno nedostajućih 3067 eura za ova dva dječaka.

“Još jednom smo dokazali da granice ne postoje i da humanost uvijek pronađe put. Udruženim snagama smo uspjeli da našim hrabrim dječacima, Nemanji i Lazaru, vratimo osmijeh na lice”, saopšteno je iz Fondacije “Budi human”.

Oni su istakli da je biti dio ovakvih podviga neprocjenjiv osjećaj, zahvalivši se svima koji su omogućili da još dva djeteta ostvare pravo na borbu za zdravlje.

“Biti dio ovakvih podviga i doprinijeti ostvarenju šanse za ljepšu i bezbrižniju budućnost naših mališana je neprocjenjiv osjećaj i veliko hvala svima koji su omogućili da još dva djeteta ostvare najvažnije pravo – pravo na borbu za zdravlje”, poručio je osnivač Fondacije, Goran Jovanović.

Prema njihovim riječima, Jovanović je objasnio da upravo iz tog razloga Fondacija “Budi human” postoji i uvijek će stajati na raspolaganju svakom mališanu kome je pomoć neophodna.

Povezani članci

20. Januar 2020.

Dječacima iz Plava potrebna pomoć za liječenje

Bonus video: