Tipujemo na Euro 2020

Ponuda koja se ne odbija

7758 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Sporting
Ilustracija, Foto: Sporting

ENGLESKA – NJEMAČKA

Engleska će večeras na Vembliju ugostiti Njemačku u meču 1/16 finala EURO 2020 u susretu koji obećava da bude jedan od najzanimljivijih na prvenstvu.

Engleska se u narednu fazu plasirala kao pobjednik svoje grupe, dok su panceri tek u poslednjim minutima izborili prolaz u narednu rundu golom protiv borbenih Mađara.

Ali forma i statistika padaju u vodu pred večerašnji duel od 18:00h kada će se ove dvije reprezentacije sastati prvi put od 2010.

NEK SE MREŽA TRESE!

Trenutna forma

Uprkos nekim negodovanjima od svojih navijača, Engleska se komotno prošetala do naredne runde bez primljenog gola. Savladana je Hrvatska i Češka istim rezultatom od 1-0 dok su protiv Škota izvukli bod ostavši neporaženi i sa 7 bodova i tako sačuvali prvo mjesto u grupi.

Tim Gereta Sautgejta je smatran za jednog od ubojitih napada na prvenstvu, ali će se njihova odbrana ispostaviti kao njihov glavni adut na ovom šampionatu jer u prve 3 utakmici su izašli netaknute mreže.

9 utakmica bez poraza još od Novembra kada su poraženi od Belgije.

Sa druge strane Njemci ne uspijevaju da pronađu pravu igru. Na debiju su počišćeni od strane Francuske, iako su u sledećoj utakmici pobijedili Portugal, pokazalo se da je odbrana najslabija karika pancera baš kao što smo se uvjerili i u meču protiv Mađara.

TIP ZA KLAĐENJE

Engleska ima bolji momentum u ovom trenutku u odnosu na Njemačku koja nije velesila kakva je nekada bila.

Iako dajemo blagu prednost Englezima u večerašnjem duelu, mnogo sigurnija opcija je da će oba tima postići makar gol u večerašnjoj utakmici uz kvotu od 1.90 koja je u ovom trenu najveća na svijetu a možete je pronaći u SBbet kladionici.

Švedska – Ukrajina 21:00h

Švedska i Ukrajina će odigrati poslednji meč 1/16 finala u Glazgovu.

Šveđani su završli kao prvi u svojoj grupi dok sa druge strane Ukrajina je uspjela da se plasira kao jedna od četiri najbolje trećeplasirale reprezentacije.

Šveđani su porazili Poljake u poslednjem meču grupne faze gdje smo vidjeli 5 golova i sa konačnim rezultatom od 3-2 ugrabili prvo mjesto ispred Španije.

Sa druge strane, Ukrajina je izgubila poslednju utakmicu od Austrije minimalnim rezultatom.

Ove dvije reprezentacije su se do sada sastale četiri puta. Ukrajina u međusobnim duelima vodi sa 3-1.

EURO PRATI KVOTU UHVATI!

TIP ZA KLAĐENJE

Iako Ukrajina na svojoj strani posjeduje mladi i talentovani igrački kadar koji može da suprostavi bilo kojoj reprezentaciji nismo sigurni da imaju iskustva i strpljenja da slome reprezentaciju kakva je Švedska.

Očekuje nas zanimljiva utakmica gdje su Šveđani favoriti ali očekujemo da Ukrajina može makar do jednog gola a na ovaj meč SBbet ti je spremio fenomenalnu kvotu od 2.15 na igru GG.