CEDIS donirao 13.600 eura kotorskoj bolnici

Kako je saopšteno iz CEDIS-a donacija kotorskoj bolnici još jedna u nizu potvrda snažne posvećenosti i partnerskog odnosa sa zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori

3214 pregleda 0 komentar(a)
Foto: CEDIS
Foto: CEDIS

Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) donirao je Opštoj bolnici u Kotoru 13.600 eura za nabavku gasnog analajzera, neophodnog za adekvatnu zdravstvenu njegu pacijenata kod koji je potvrđen koronavirus.

Kako je saopšteno iz CEDIS-a donacija kotorskoj bolnici još jedna u nizu potvrda snažne posvećenosti i partnerskog odnosa sa zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori.

Izvršni direktor CEDIS-a Vladimir Čađenović je istakao čvrstu riješenost menadžmenta da podržava upravo zdravstveni sektor.

"Ali ne kratkoročno, već kontinuirano i na strateški osmišljen način, kako bi zdravstvene ustanove na CEDIS računale kao na siguran i uvijek prisutan oslonac“, rekao je Čađenović.

CEDIS je, kako je poručio, siguran partnera koji će, u granicama svojih mogućnosti, uvijek raditi za opšte dobro.

Direktor kotorske Opšte bolnice Davor Kumburović zahvalio je CEDIS-u, uz uvjerenost u nastavak saradnje.

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić rekao je da je Opšta bolnica svojim radom tokom korona krize i ranije zaslužila da bude u posebnom fokusu pažnje od državnih institucija.

"Budući da je riječ o ustanovi kojoj gravitiraju četiri grada i koja tokom ljeta pruža uslugu zdravstvene zaštite i turistima na području koje predstavlja okosnicu crnogorskog turizma", naglasio je Jokić.

Bonus video: