JP Morsko dobro

Rađenović posjetio tivatsku Opštinu

Rađenović je kazao da je politika JPMD decentralizacija i da će se bazirati na zahtjeve i primjedbe koje su bile na nivou lokalnih samouprava

3233 pregleda 3 komentar(a)
Foto: JP Morsko dobro
Foto: JP Morsko dobro

Predsjednik Upravnog odbora Morskog dobra Blažo Rađenović sa saradnicima posjetio je danas tivatsku opštinu kako bi se upoznao sa problemima i razgovarao sa predsjednikom Skupštine Opštine Tivat Andrijom Petković.

Kako navode iz Morskog dobra konstruktivnom sastanku prisustvovali su i građani, koji su izrazili primjedbe na dosadašnji rad i zakupaca i Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore.

Najviše primjedbi se odnosilo na plažu hotela "Palma", na kojoj su postavljeni stubići i žardinjere, kako bi se ograničio pristup istoj.

"Obilaskom terena, zajedno sa Službom kontrole ispred Javnog preduzeća za upravljanje Morskim dobrom Crne Gore i Komunalnim preduzećem evidentirali smo nepravilnosti koje će u najkraćem roku biti otklonjene, a pristup plaži mora da bude obezbjeđen svim građanima i to zakupci moraju da poštuju. Mi ćemo ubuduće po svakoj prijavi izlaziti na teren i otklanjati sve nepravilnosti", kazao je Rađenović.

On je najavio da su u pregovorima sa Opštinom Tivat oko Pina koje planiraju ustupiti lokalnoj upravi, kao i otvaranju kancelarije u ovoj opštini.

Rađenović je kazao da je politika JPMD decentralizacija i da će se bazirati na zahtjeve i primjedbe koje su bile na nivou lokalnih samouprava.

Preporučujemo za Vas