Buksovci potvrdili uhođenje poštara Post Express-a

Dodatna pogodnost koju Post Express pruža klijentima je mogućnost zahtjeva ličnog uručenja pošiljke primaocu, uz dobijanje potvrde kada je i kome pošiljka uručena

30792 pregleda 0 komentar(a)
Pošta Crne Gore, Foto: Post Express
Pošta Crne Gore, Foto: Post Express

Radnik Post Express-a, službe za brzu isporuku Pošte Crne Gore, Rado Gruhić iz Podgorice, žalio se svom terapeutu da ga, dok obavlja poštarske poslove, prate latino muzičar Martin Rudolf i dvije prelijepe cure. Kako terapeut nije vjerovao da Martin Rudolf postoji, Rado se za pomoć obratio Goranu Vujoviću iz organizacije The Books of Knjige jer su rodbinski vezani preko četrdeset posto. Vujović se, da bi pomogao Gruhiću, zaposlio u Post Express-u pod lažnim imenom Raduje Dvornik i počeo da raznosi pošiljke.

Na koji način je Vujović ustanovio da Martin Rudolf stvarno uhodi poštara Post Express-a možete vidjeti u videu koji su Buksovci tajno snimili i predali policiji zarad daljih istražnih radnji.

Post Express je brza dostava na teritoriji Crne Gore u roku od 24 sata.

Usluga nudi mogućnost preuzimanja Post Express pošiljaka na adresi pošiljaoca, onlajn adresiranje i naplaćivanje vrijednosti sadržaja pošiljke od primaoca u trenutku isporuke.

Dodatna pogodnost koju Post Express pruža klijentima je mogućnost zahtjeva ličnog uručenja pošiljke primaocu, uz dobijanje potvrde kada je i kome pošiljka uručena.

Detaljnije informacije o usluzi i mogućnostima saradnje korisnici mogu dobiti na sajtu postacg.me , na broj 19801 ili upitom na mejl info@postacg.me