Djeca Doma "Mladost" iz Bijele učesnici košarkaškog kampa u Kolašinu

"Svaki vid donacije ovoj djeci je dragocjen, ali su najdragocjenije donacije zahvaljujući kojima djeca stiču nova poznanstva"

1853 pregleda 0 komentar(a)
Foto: EPCG
Foto: EPCG

Štićenici Doma "Mladost" iz Bijele, njih 20, učesnici su košarkaškog kamp za dječake i djevojčice uzrasta od 9 do 17 godina u Kolašinu.

Učešće mališana i dvoje vaspitača finansirala je Elektroprivreda Crne Gore.

"'Kao društveno odgovorna kompanija, trudimo se da naša podrška društvenoj zajednici doprinese njenom razvoju. Mališani iz Bijele vrlo zadovoljni boravkom i druženjem na kampu, sa nestrpljenjem očekuju svaki slijedeći, i mi im to zadovoljstvo ne smijemo uskratiti. Pored usvajanja znanja iz osnova košarke i zdravih stilova života, djeca se druže sa svojim vršnjacima, sklapaju nova prijateljstva, a po riječima organizatora, za primjer su drugoj djeci", rekao je izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin.

Direktorica Doma "Mladost" iz Bijele, Vesna Zlatković istakla je da su djeca jedva čekala da opet dođu u Kolašin te da je donacija EPCG značajna.

"Svaki vid donacije ovoj djeci je dragocjen, ali su najdragocjenije donacije zahvaljujući kojima djeca stiču nova poznanstva", rekla je Zlatković.

Bonus video: