5 razloga zašto ne treba da propustite najbolji projekat za mlade u Crnoj Gori

Osnažite se znanjem i vještinama koje će vam značiti kroz dalji karijerni put

32599 pregleda 0 komentar(a)
Coca Cola, Foto: Coca Cola
Coca Cola, Foto: Coca Cola

Sigurno ste čuli da je u toku peti ciklus najvećeg neformalnog programa obuke za mlade u Crnoj Gori Coca-Cola podrška mladima. Znamo i da ste poslušali sva dosadašnja predavanja koja su dostupna na platformi. Ako ste, pak među onima koji se još nisu registrovali, donosimo 5 razloga zbog kojih odmah treba da kliknete na link i pridružite se.

Prvi i najvažniji razlog je znanje. Kroz ovaj program dobijate priliku da se osnažite upravo onim znanjem i vještinama koje će vam značiti kroz dalji karijerni put. Znanje je uvijek u modi, i to je jedna velika istina jer, iako se vremena mijenjaju, važno je da uvijek budemo spremni da učimo i nadograđujemo se.

Teme koje su pretočene u video predavanja su drugi važan razlog da se već sada pridružite. U sklopu ovogodišnjeg ciklusa, naučićete da sagledate svoju ličnost iz profesionalnog ugla, šta su važni elementi dobre poslovne komunikacije, kako da izgradite svoju LinkedIn reputaciju, kako da upravljate svojim vremenom i koje su to vještine prodaje i pregovaranja. Ako do sada niste imali priliku, ovaj program je šansa da naučite i kako da razvijete projekat i upravljate njim, kako da napišete biznis plan, a naučiće vas i osnovama računovodstva na jednostavan način.

Ako su vam ove teme zanimljive, onda će vas interesovati od koga ćete učiti, a to je treći važan razlog. Predavači su uspješni, poslovni ljudi koji su prepoznati u crnogorskoj javnosti i imaju decenijsko iskustvo u oblastima koje su teme video predavanja. O ovim vještinama govoriće Jelena Marković, koja je master komunikologije i Smart Change na društvenim mrežama, Milena Nikolić, master psihologije i Koučing tim, zatim Žarko Ivanović, osnivač OKTA centra za psihološko savjetovanje i Bojana Perović, osnivačica agencije „Minuta do posla“. Pored njih, tu su i Miloš Vuković, osnivač kompanije Fidelity Consulting, Maja Aleksić, poznatija na Instagramu kao Računovotkinja, Darko Nenadović, menadžer za ključne kupce u kompaniji Coca-Cola HBC Crna Gora i Aleksandar Janičić, menadžer za upravljanje projektima u Tehnopolisu.

Pored svega što smo naveli, ovaj razlog će vas sigurno dodatno motivisati. To je izazov „Uči u paru“. Riječ je o novoj, drugačijoj aktivaciji koja će najkreativnijim učesnicima programa donijeti vrijedne nagrade. Da biste učestvovali, potrebno je da sa svojim parom budete registrovani na platformi Coca-Cola podrška mladima i da u najviše 500 riječi predstavite ključni problem/izazov za mlade u svojoj zajednici i način na koji biste ga riješili. Početkom septembra, žiri bira tri para sa najboljim idejama koji će dobiti kurs stranog jezika po želji.

Posljednji, ali ništa manje važan razlog da se pridružite ovogodišnjem ciklusu programa je taj da su sva predavanja potpuno besplatna, a na kraju dobijete i sertifikat. Osim toga, dobijate i mogućnost da putem Facebook grupe Coca-Cola podrška mladima 2021 postavite pitanja predavačima o svemu što vas interesuje u vezi njihovih predavanja.

Osnažite se znanjem ovog ljeta!