Meridian nastavio akciju "Doniraj krv - spasi zivot"

Od samog početka krize sa korona virusom, kompanija Meridian je poznata po svojim donacijama, i pružanjem pomoći

5860 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridianbet
Foto: Meridianbet

Zaposleni kompanije Meridian iz Herceg Novog nastavili akciju "Doniraj krv – spasi život!" i poslali su snažnu poruku solidarnosti.

Svaka jedinica krvi moze spasiti 4 života, zaposleni u Meridianu iz Herceg Novog su nastavili akciju i donirali krv.

„Veoma smo ponosni što su se naši zaposleni odazvali ovoj akciji i još jednom pokazali odgovornost prema društvu. Poseban je osjećaj kada znate da za 5-7 minuta, koliko traje sam proces, spašavate jedan ljudski život“ – izjavili su predstavnici prestižne kompanije Meridianbet.

Sa nekim stvarima u životu se ne smijemo kladiti, a jedna od njih su ljudski životi.

Stoga su zaposleni Meridiana riješili da doniraju krv, osiguraju veće zalihe za one kojima je donirana krv nezamjenljiv lijek i tako povećaju šansu za život.

Od samog početka krize sa korona virusom, kompanija Meridian je poznata po svojim donacijama, i pružanjem pomoći.

Velika kampanja humanosti kompanije Meridianbet traje više od godinu dana, i do sada su njeni zaposleni, kao humanitarci bez premca, obišli više od 15 gradova i opština Crne Gore uputivši pakete donacija u novcu, medicinskoj opremi i drugim potrepštinama, a sada su akciju nastavili doniranjem krvi.

Kako saznajemo od predstavnika kompanije Meridianbet, ovo je samo još jedna u nizu akcija, i u narednom periodu nemaju namjeru da prestanu sa pružanjem pomoći onima kojima je najpotrebnija.