FOTO Ružan prizor: Smeće na Kraljičinoj i Kraljevoj plaži

Na fotografijama koje je redakciji "Vijesti" poslao čitalac reporter, gomile smeća svakodnevno se skupljaju sa ovih plaža koje su trenutno otvorene za javnost

22552 pregleda 445 reakcija 76 komentar(a)
Smeće, Foto: Čitalac Vijesti
Smeće, Foto: Čitalac Vijesti

I dok se čeka sastanak predstavnika Vlade Crne Gore i hotelskog operatera "Aman rizort" i zakupca komplelsa Sveti Stefan - Miločer , kompanije "Adriatic properties", da li će biti date garancije kako bi grad hotel Sveti Stefan i Vila Miločer bili otvoreni ovoga ljeta, prizori sa Kraljeve i Kraljičine plaže koji se svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama ni malo ne idu u korist turističkoj promociji.

Na fotografijama koje je redakciji "Vijesti" poslao čitalac reporter, gomile smeća svakodnevno se skupljaju sa ovih plaža koje su trenutno otvorene za javnost.

"Aman" i "Adriatic properties" traže da, što je bilo i prethodnih godina, plaže imaju ekskluzivitet, što su iz Vlade saglasni, ali dogovora još nema.

Zakupac, na šta ga obavezuje ugovor sa Javnim preduzećem (JP) "Morsko dobro", svakodnevno uklanja otpad koji ostavljaju kupači.

Većina korpi je puna, pa nerijetko smeće završava na pijesku i parku.

Bonus video: