Bijelo Polje: Besplatna garderoba za sve koji su u stanju socijalne potrebe

"Tako ćemo omogućiti svim ugroženim porodicama koje imamo u našoj bazi podataka, ali i onima koje nismo registrovali, da dođu i uzmu sve sto im treba", kazao je Erović

5611 pregleda 6 komentar(a)
Humani butik, Foto: Humanitarni fond Hilal
Humani butik, Foto: Humanitarni fond Hilal

Fondacija Hemiias i Humanitarni fond Hilal otvoriće u Bijelom Polju humani butik, u kojem će novu i polovnu garderobu, obuću, opremu i odjeću za bebe, školski pribor, sredstva za higijenu i drugo moći besplatno da dobiju svi koji su u stanju socijalne potrebe.

Potredsjednik Hilal-a Nusret Erović je objasnio da ćebutik biti otvoren ovih dana i da je već opremljeno oko 80 odsto garderobe i školskog pribora.

Humani butik
foto: Humanitarni fond Hilal

"Tako ćemo omogućiti svim ugroženim porodicama koje imamo u našoj bazi podataka, ali i onima koje nismo registrovali, da dođu i uzmu sve sto im treba. U isto vrijeme, u butik će moći da dođu svi koji žele da doniraju novu i polovnu odjeću i opremu. U Hilalu imamo volonterku koja je već dvije – tri godine zadužena za sortiranje robe, tako da će svi koji dođu dobijati kvalitetnu robu“, kazao je Erović, dodajući da se ovih dana javilo više donatora koji žele da pomognu rad butika.

Butik se nalazi u ulici Treće sandžačke.

Bonus video: