Brajović: Svi dužni da poštujemo međuvjerski i međunacionalni sklad

Predsjednik SD-a je kazao da je Kurban-bajram praznik koji predstavlja ljubav, očuvanje porodičnih vrijednosti, prijateljstva, brigu o drugima, pogotovo onima koji imaju najmanje

2631 pregleda 4 komentar(a)
Brajović, Foto: Socijaldemokrate
Brajović, Foto: Socijaldemokrate

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović čestitao je predstojeći Kurban-bajram reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori, Rifatu Fejziću, kao i svim građanima islamske vjeroispovijesti.

“Međuvjerski i međunacionalni sklad uvijek je bio jedna od najvažnijih karakteristika građanske Crne Gore, koja predstavlja temeljnu vrijednost i naše trajno dobro, koje smo svi dužni da poštujemo", naveo je u čestitki.

Brajović je kazao da je Kurban-bajram praznik koji predstavlja ljubav, očuvanje porodičnih vrijednosti, prijateljstva, brigu o drugima, pogotovo onima koji imaju najmanje.

"Stoga ove vrijednosti predstavljaju univerzalne vrijednosti koje bismo svi trebali da njegujemo i baštinimo. Uz želju da praznik provedete u porodičnoj slozi i zdravlju, svim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti čestitam Kurban Bajram,” zaključio je predsjednik SD-a.

Bonus video: