Joković čestitao Kurban-bajram: Pružimo ruku pomoći i podrške svojim prijateljima ma koje vjere i nacionalnosti bili

To je upravo, kaže on, poruka ovog velikog praznika - bez obzira na sve razlike, dok imamo jedan isti cilj kojem težimo, a to je dobro Crne Gore, nijedna prepreka nije nepremostiva

1510 pregleda 2 komentar(a)
Joković, Foto: Boris Pejović
Joković, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković čestitao je vjernicima islamske vjeroispovjesti Kurban-bajram, uz poruku da u ovim svetim danima se sjetimo vrijednosti koje imaju ljubav, zajedništvo, solidarnost i tolerancija i pružimo ruku pomoći i podrške svojim prijateljima ma koje vjere i nacionalnosti bili.

To je upravo, kaže on, poruka ovog velikog praznika - bez obzira na sve razlike, dok imamo jedan isti cilj kojem težimo, a to je dobro Crne Gore, nijedna prepreka nije nepremostiva.

"Građanska Crna Gora, koja će se temeljiti na idealima mira, suživota i blagostanja za sve, je ono čemu svi treba da težimo i da damo doprinos. Samo u takvoj državi naša djeca mogu praviti planove za svjetliju budućnost. U to ime, čestitam vam Kurban-bajram uz želju da ga provedete u miru, zdravlju i sreći, sa svojim najbližima", navodi Joković u čestitki.

Bonus video: