Krivokapić: Vlada odlučna da pomogne privredi i lokalnim samoupravama

"Spremni smo da kroz blisku saradnju i iskren partnerski odnos pružimo podsticaj daljem unapređenju saobraćajne infrastrukture, poljoprivrednih i turističkih potencijala s kojima Berane raspolaže, uz poštovanje principa održivog razvoja"

3573 pregleda 10 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Gov.me/Bojana Ćupić
Krivokapić, Foto: Gov.me/Bojana Ćupić

Vlada je u potpunosti posvećena saniranju postojeće situacije i odlučna da pomogne privredi, lokalnim samoupravama i građanima da lakše podnesu teret zdravstvene i ekonomske krize, ocijenio je premijer Zdravko Krivokapić.

On je, u čestitki povodom Dana Opštine Berane, naveo da je prethodna godina bila puna izazova i iskušenja na ekonomskom, političkom i društvenom polju, ali da razloga za optimizam ima.

"Vlada je u potpunosti posvećena saniranju postojeće situacije i odlučna da pomogne privredi, lokalnim samoupravama i građanima da lakše podnesu teret zdravstvene i ekonomske krize. Spremni smo da kroz blisku saradnju i iskren partnerski odnos pružimo podsticaj daljem unapređenju saobraćajne infrastrukture, poljoprivrednih i turističkih potencijala s kojima Berane raspolaže, uz poštovanje principa održivog razvoja", rekao je Krivokapić.

On je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, kazao da je Berane primjer multietničkog i multikonfesionalnog sklada i suživota, vrijedan poštovanja.

"To je grad bogate istorije, povoljnog geografskog položaja i izdašnih resursa. To je, vjerujem, temelj privrednog prosperiteta i ostvarenja strateške vizije razvoja ovog grada", ocijenio je Krivokapić.

On je rukovodstvu Opštine poručio da na Vladu uvijek mogu računati.

Bonus video: