Besplatni Kol-centar NTO za turiste i građane

"Pored pružanja preciznih informacija od strane naših operatera, turisti i građani mogu dati svoje sugestije i na taj način aktivno učestvovati na podizanju kvaliteta turističkih usluga u destinaciji", kazali su iz NTO

3951 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Savo Prelević
Ilustracija, Foto: Savo Prelević

Svim turistima koji borave u Crnoj Gori, ali i građanima, za sve informacije, sugestije, pritužbe i pohvale, na raspolaganju je Kol-centar (Call centar) Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, putem specijalnog broja telefona 080/001-300.

Kol-centar NTOCG je u potpunosti besplatan za sve pozive koji se obavljaju sa teritorije Crne Gore.

Radno vrijeme je sedam dana u nedjelji, od ponedjeljka do petka, od sedam do 20 sati, odnosno danima vikenda, od devet do 17 sati.

Pored toga, turisti i građani koji pozovu Kol-centar NTOCG, van radnog vremena, mogu ostaviti glasovnu poruku, a operater će ih naknadno kontaktirati, saopšteno je iz NTOCG.

Ono što je novina ove godine je, kako ističu, da korisnici imaju mogućnost da, putem razgovora uživo (Live Chat-a), na zvaničnoj stranici NTOCG - www.montenegro.travel, kontaktiraju Kol-centar i dobiju željene informacije.

"Pored pružanja preciznih informacija od strane naših operatera, turisti i građani mogu dati svoje sugestije i na taj način aktivno učestvovati na podizanju kvaliteta turističkih usluga u destinaciji", kazali su iz NTOCG.

Napominju da se svaka primljena sugestija i žalba evidentira, pri čemu automatski slijedi faza procesuiranja.

"Kontaktira se inspekcija ili ustanova koja je nadležna za određenu sugestiju ili žalbu i korisnik ukoliko želi povratnu informaciju informiše se u toku istog ili narednog dana, tako što ponovo kotaktira centralu Call Centra i dežurni operater mu daje povratnu informaciju o ishodu intervencije."

Kol-centar dostupan je i putem e-mail adrese: callcenter@montenegro.travel.

Bonus video: