Joković: Berane odlikuje antifašistička tradicija, sposobna lokalna samouprava brine o svakom građaninu jednako

Smatra da izdašni prirodni i privredni potencijali koje ovaj grad ima moraju biti iskorišćeni na najbolji mogući način, u saradnji lokalne uprave i Vlade Crne Gore

2678 pregleda 5 komentar(a)
Joković, Foto: Boris Pejović
Joković, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, čestitao je građanima Berana Dan Opštine uz poruku da se Berane uvijek odlikovalo izraženom antifašističkom tradicijom i slobodarskim vrijednostima, a da je to nanovo potvrdilo i kada se prije nekoliko godina hrabro oslobodilo stega bivšeg režima.

“Već nekoliko godina unazad grad pod Jasikovcem zasluženo nosi titulu centra crnogorskog sjevera jer sposobna lokalna samouprava zna i umije da vodi grad, brinući jednako o svakom svom građaninu", kazao je Joković.

Smatra da izdašni prirodni i privredni potencijali koje ovaj grad ima moraju biti iskorišćeni na najbolji mogući način, u saradnji lokalne uprave i Vlade Crne Gore.

"Uvjeren da vrijedni i dostojanstveni narod Berana nikada neće posustati na putu razvoja i napretka, čestitam vam Dan opštine, uz želju da i dalje budete predvodnik sjevernog regiona Crne Gore”, navodi se u njegovoj čestitki.

Bonus video: