Popović: Berane bastion slobode, uzor mnogima kako se bori za slobodu svoje zemlje

Građani Berana mogu biti ponosni na datum koji obilježavaju, jer je, kako kaže, to jedan od najsvjetlih dana časne antifašističke borbe, slobodarskog crnogorskog naroda, a posebno onoga dijela koji pripada sjevernom regionu Crne Gore

3367 pregleda 12 komentar(a)
Popović, Foto: Boris Pejović
Popović, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović uputio je čestitku čelnicima Opštine Berane i građanima povodom Dana opštine uz želju da u vremenu koje je pred nama ovaj grad da snažan doprinos razvoju potencijala sjevera.

Popović je istakao da je u svojoj istoriji Berane uvijek bilo bastion slobode i antifašističke borbe, grad i njegovi stanovnici koji su bili uzor mnogim generacijama kako se bori i kako se radi za slobodu svoje zemlje.

Građani Berana mogu biti ponosni na datum koji obilježavaju, jer je, kako kaže, to jedan od najsvjetlih dana časne antifašističke borbe, slobodarskog crnogorskog naroda, a posebno onoga dijela koji pripada sjevernom regionu Crne Gore.

"Istorija je pokazala da samo hrabri i uporni narodi koji znaju da prate progresivne vizije i da grade, a ne razgrađuju, uspijevaju, a vi dragi Beranci pripadate jednom takvom narodu i sa dignitetom nastavite da razvijate Berane svih nas. Više sam nego siguran da će građani Berana i dalje unapređivati visok nivo međususjedskih odnosa uz njegovanje skladnih vjerskih i nacionalnih osjećanja koji su uvijek krasili Berane", saopštio je Popović.

Bonus video: