Stan u Beogradu na vodi nikada nije bio bliži

Stanove u Belgrade Waterfront-u moguće je kupiti na kredit čak i ako nemate stalni boravak u Srbiji, jer su u ponudi pozajmice banke za nerezidente, čak i za zgrade u ranoj fazi izgradnje

25891 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Belgrade Waterfront
Foto: Belgrade Waterfront

Beograd na vodi, najveći i najmoderniji građevinski projekat u regionu, u partnerstvu sa agencijom Luxury Homes Budva, od 26. do 31. jula organizuje prodajnu nedelju u Royal Gardens u Mediteranskoj ulici u Budvi. Svi zainteresovani moći će da se detaljno upoznaju sa ponudom atraktivnih stanova, kao i sa posebnim uslovima za kupovinu nekretnina u samom srcu Beograda, na obali Save.

Stanove u Belogradu na vodi moguće je kupiti na kredit čak i ako nemate stalni boravak u Srbiji, jer su u ponudi pozajmice banke za nerezidente, čak i za zgrade u ranoj fazi izgradnje. Bilo da planirate da ga izdajete, u njemu živite, ili imate svoju oazu mira prilikom posete Beogradu, stan na najatraktivnijoj lokaciji u srpskoj prestonici možete da kupite po ceni već od 2.950 evra po kvadratu, sa uračunatim PDV-om.

U ponudi Beograda na vodi nalaze se i stanovi koji će biti useljivi već na jesen ove godine. Odlikuju ih moderan dizajn, funkcionalnost, izvanredni pogledi, ali i brojne pogodnosti u zgradama, kao što su recepcija, podzemna garaža, unutrašnje dvorište i služba održavanja. Za najviši kvalitet življenja, u svim zgradama stanarima je na raspolaganju concierge servis.

Beograd na vodi je u region doneo potpuno novi koncept stambenog prostora svetskih standarda, sa bogatim sadržajima na samo par koraka od doma. Kruna projekta je monumentalna Kula Beograd, 168 metara visok budući simbol grada i dom prestižnog St. Regis hotela i brendiranih St. Regis apartmana koji podižu lestvicu luksuznog života.

Zakažite svoj termin pozivom na broj telefona 067 681 777 i otkrijte zašto je život u Beograd na vodi vaša najbolja investicija.

Za ponudu raspolozivih apartama posjetite i sajt naseg partnera www.nekretnina.me.