Restoran "LITTLE BAY" je novo OMILJENO mjesto u srcu Boke

Savršen sklad enterijera sa prirodnim bogatstvom, ono je što ostavlja poseban utisak na sve posjetioce restorana “Little Bay”, restorana kojem se uvijek rado vraćaju

44643 pregleda 186 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Luštica Bay
Foto: Luštica Bay

Šum talasa, savršena hrana i nezaboravne note…

***

Zvuči vam kao savršen spoj?

Sve to, i mnogo više od toga, nudi vam restoran “Little Bay”, smješten u Boki, tj. magičnom Kotoru, uz samu obalu mora.

Savršen sklad enterijera sa prirodnim bogatstvom, ono je što ostavlja poseban utisak na sve posjetioce restorana “Little Bay”, restorana kojem se uvijek rado vraćaju.

Iako otvoren tek nedavno, svojom sjajnom ponudom i pažljivo kreiranim menijem, “Little Bay” je uspio da privuče kako domaće goste, tako i one iz različitih krajeva svijeta, koji ovdje svakodnevno uživaju.

“Od samog nastanka ideje, znali smo da postoje određeni principi na osnovu kojih ćemo graditi svoj restoran. Obaveza je postala još veća kada je prste umiješao gastronomski duh Boke”, poručuju iz restorana “Little Bay”.

A gostima je na raspolaganju bogata ponuda internacionalne i tradicionalne kuhinje.

Tako je na meniju moguće pronaći: supe, paste i rižota, specijalitete od mesa, različite vrste salata, tu su ribe i morski plodovi, pice,… uz neizostvane dezerte i vino.

“U ponudi je širok spektar jela kako domaće, tradicionalne tako i internacionalne kuhinje, koja uz raznovrsnu ponudu najkvalitetnijih vina kao i aperitiva kod posjetioca izaziva jedinstven osjećaj toplog, domaćinskog ambijenta. Vrhunski tim kuvara svojom jednistvenom recepturom, načinom pripreme i količinom ljubavi koju unose u stvaranje svojih kreacija, čine da te kreacije postanu prava mala umjetnička djela”, ističu iz restorana “Little Bay”.

Ovo je prava oaza mira, relaksacije i uživanja sa dragim prijateljima, uz stihove nekih od najpoznatijih pjesama, koje za vas donose popularni crnogorski muzičari svake večeri.

Neka vam ovo ljeto bude za pamćenje, uz restoran “Little Bay”, koji je smješten u Dobroti, Donji put b.b. Kotor.

Da budete uvijek u toku sa najnovijim informacijama, zapratite njihovu Instagram stranu: little_bay_restaurant ili posjetite sajt: little-bay.me.