adaptacija zdravstvenih objekata Stara Varoš i Nova Varoš

Savjet stranih investitora u Crnoj Gori donirao Domu zdravlja Podgorica 10.000 eura

"Sigurno da nije bilo ove donacije, da bismo negdje bili na čekanju i vjerovatno bi se preseljenje u te nove prostorije i ulazak pacijenata u te nove prostorije odužio", rekao je direktor Doma zdravlja Podgorica Danilo Jokić

6058 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Savjet stranih investitor
Foto: Savjet stranih investitor

Savjet stranih investitora u Crnoj Gori (SSICG) donirao je Domu zdravlja (DZ) Podgorica 10.000 eura, u cilju završetka adaptacije zdravstvenih objekata Stara Varoš i Nova Varoš.

Član Odbora direktora SSICG, Ivan Bojanović, kazao je da se nada da će donacija doprinijeti da zdravstveni radnici u adaptiranim objektima imaju još bolje uslove za rad, a građani i građanke još kvalitetniju uslugu.

Direktor DZ Podgorica Danilo Jokić kazao je da će donacija omogućiti da u tri naredne tri sedmice završe kompletan infrastrukturni projekat.

"Sigurno da nije bilo ove donacije, da bismo negdje bili na čekanju i vjerovatno bi se preseljenje u te nove prostorije i ulazak pacijenata u te nove prostorije odužio", naveo je Jokić.

On je, u svoje i ime 750 zaposlenih u DZ, zahvalio SSICG na donaciji.

Pozivu da učestvuju u donaciji odazvali su se Crnogorski Telekom, CKB, Delta M, Domen, Fly Montenegro Ground Handling, Lovćen osiguranje, Ocean Montenegro i Saga.

Preporučujemo za Vas