Pomoć za Dnevni centar u Nikšiću: Humanitarni događaj "Kutak želja" u ponedjeljak

"Kutak želja“ se organizuje po treći put, a organizatori za ovo izdanje najavljuju i aukciju najljepših torti
51 pregleda 0 komentar(a)
Kutak želja (novine)
Kutak želja (novine)
Ažurirano: 15.11.2017. 17:55h

Humanitarni događaj „Kutak želja“ održaće se u ponedjeljak, 20. novembra od 17 do 20 časova u Tržnom centru "Delta siti" u Podgorici.

Posjetioci će tokom subote imati priliku da od predstavnika poslastičarnica, restorana i hotela kupe slatkiše i na taj način doniraju novac u humane svrhe.

Organizatori događaja, nevladino udruženje "Kutak", tim portala "Culture Corner" i Zavod za metrologiju odlučili su da novac koji prikupe tokom akcije uruče JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom Nikšić.

"Kupovinom slatkih zalogaja donirate djeci novac za nabavku didaktičkog materijala i školskog pribora“, saopšteno je iz organizacije događaja.

"Kutak želja“ se organizuje po treći put, a organizatori za ovo izdanje najavljuju i aukciju najljepših torti.

Osim humanog karaktera manifestacije, ona će imati i edukativne segmente. Zavod za metrologiju je pripremio tročasovni edukativni program za djecu do 10 godina.

"Edukativna radionica osmišljena je sa ciljem da djeci na razumljiv način približi i pojasni pojam metrologije i uticaj mjerenja na svakodnevni život. Djeca će imati priliku da se upoznaju sa pojmovima osnovnih mjernih jedinica kroz praktične primjere, interaktivnu igru i asocijacije“, najavljuju organizatori.

Bonus video: