primjer multivjerskog i multinacionalnog sklada

Bečić čestitao Dan opštine Plav

"Vjerujem da će se ravnomjernim regionalnim razvojem, čiji Plav mora biti neizostavni dio, generisati novi investicioni projekti, koji će kroz otvaranje novih radnih mjesta doprinijeti prosperitetu i boljitku Plava"

1931 pregleda 0 komentar(a)
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, čestitao je 30. ju, Dan opštine Plav, predsjedniku opštine Nihadu Canoviću i predsjednici Skupštine opštine Jasmini Cikotić.

"Imajući u vidu da Vaša opština obiluje neiskorišćenim prirodnim i turističkim potencijalima, izražavam uvjerenje da će se u narednom periodu stvoriti uslovi za njihovu valorizaciju. Takođe, vjerujem da će se ravnomjernim regionalnim razvojem, čiji Plav mora biti neizostavni dio, generisati novi investicioni projekti, koji će kroz otvaranje novih radnih mjesta doprinijeti prosperitetu i boljitku Plava", naveo je u čestitki Bečić.

Dodao je da je Plav oduvijek bio primjer multivjerskog i multinacionalnog sklada, ali i sredina koja njeguje dobrosusjedske odnose i ima izuzetan odnos sa dijasporom, zato izražavam posebno zadovoljstvo zbog činjenice da je Plav ove godine centar njenog okupljanja.

"Na kraju, uz želju da Plav zauzme značajno mjesto u ukupnom razvoju sjevera na zadovoljstvo svih njegovih građanki i građana, ali i cijele Crne Gore, još jednom Vam upućujem najsrdačnije čestitke povodom Dana opštine Plav", navodi se u čestitki.

Preporučujemo za Vas