raditi na valorizaciji raspoloživih resursa

Đukanović čestitao Dan Opštine Plav

"Tradicijom multietničkog suživota, Plav nastavlja da bude važan dio demokratskog razvoja moderne Crne Gore, doprinoseći time uspješnom usvajanju evropskog sistema vrijednosti i razvoju društva u kojem su različitosti i njihova harmonija njegovo najveće bogatstvo"

2740 pregleda 3 komentar(a)
Đukanović, Foto: Luka Zeković
Đukanović, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 30. jula – Dana Opštine Plav, predsjedniku Opštine Nihadu Canoviću, predsjednici Skupštine opštine Jasmini Cikotić, odbornicima i svim građanima Plava.

"U vremenu kada se suočavamo s posljedicama dugotrajne pandemije COVID-19 virusa, solidarnost i zajedništvo dolaze do posebnog izražaja. Uvjeren sam da će lokalno rukovodstvo i u narednom periodu odgovorno raditi na valorizaciji raspoloživih resursa i upravljanju u cilju sanacije nastalih posljedica i što skorijeg nastavka razvoja infrastrukture, turističke ponude i privredne djelatnosti, čime će se uslovi za život i stvaranje u Plavu dodatno unaprijediti, naveo je Đukanović u čestitki.

Ističe da tradicijom multietničkog suživota, Plav nastavlja da bude važan dio demokratskog razvoja moderne Crne Gore, doprinoseći time uspješnom usvajanju evropskog sistema vrijednosti i razvoju društva u kojem su različitosti i njihova harmonija njegovo najveće bogatstvo.’

Preporučujemo za Vas