DPS: Politički piromani iz DF-a podmeću nove vatre

“U trenucima kada neko društvo zadese elementarne nepogode, poput poplava, požara i slično, obično se zaboravi na sve razlike, naglašava se solidarnost i spremnost da se udruženim snagama spašavaju životi, prirodna i materijalna dobra”, navode iz DPS-a

5129 pregleda 14 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Demokratski front (DF) pokušava da politizuje požar na Gorici, očekujući da rukovodstvo grada podnese ostavke zbog požara, za koji postoje sve indicije da je podmetnut, kazali su iz Odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Glavnog grada.

Iz DF-a su ranije kazali da za požar na brdu Gorica, koje se posebno čuva u ljetnjim mjesecima, neko mora snositi odgovornost, i naveli da su to oni koji vode Glavni grad, kao i rukovodstva komunalnih službi, vodovoda, gradske čistoće i Zelenila.

“U trenucima kada neko društvo zadese elementarne nepogode, poput poplava, požara i slično, obično se zaboravi na sve razlike, naglašava se solidarnost i spremnost da se udruženim snagama spašavaju životi, prirodna i materijalna dobra”, kazali su iz Odbora DPS-a.

DF je, prema njihovim riječima, ružan izuzetak koji relativizuje to pravilo.

“I dok su se sve snage u našoj zajednici organizovale na suzbijanju požara na Gorici, DF pokušava da politizuje ovu nepogodu, očekujući da rukovodstvo grada podnese ostavke zbog požara, za koji postoje sve indicije da je podmetut”, kazali su iz Odbora DPS-a.

Umjesto da se, kako smatraju u DPS-u, odazovu pozivu da se Gorica zajednički pošumi, “politički piromani iz DF podmeću nove vatre”.

“Ne samo da se neće ispuniti njihov zahtjev, koji je, zbog okolnosti u kojima se traži, prestupio granice pristojnog i normalnog, već će uprava Glavnog grada nastaviti da radi u korist građana Podgorice i uložiti sve napore da političku elementarnu nepogodu zvanu DF izbriše sa političke mape Podgorice i Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: