Bečić čestitao Dan opštine Petnjica

"Za mještane Bihorskog kraja, ovaj datum predstavlja svojevrsnu priliku da se sa ponosom podsjete činjenice da su se svojom voljom i zalaganjem jasno opredjelili da samostalno krenu putem daljeg razvoja"

3171 pregleda 3 komentar(a)
Bečić, Foto: TV Vijesti
Bečić, Foto: TV Vijesti

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić uputio je, povodom Dana opštine Petnjica - 4. avgust, čestitku predsjedniku Opštine Samiru Agoviću i predsjednik Skupštine opštine Mehmedu Adroviću.

"Vama, građankama i građanima Petnjice, u ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam 4. avgust, Dan opštine Petnjica. Za mještane Bihorskog kraja, ovaj datum predstavlja svojevrsnu priliku da se sa ponosom podsjete činjenice da su se svojom voljom i zalaganjem jasno opredjelili da samostalno krenu putem daljeg razvoja. Sa zadovoljstvom mogu konstatovati da se u Vašoj opštini vodi briga o multivjerskom i multinacionalnom skladu. Dok me posebno raduje to što u ovoj godini, kada su granice otvorene, a epidemiološka situacija stabilna, naša dijaspora može da uživa u svim ljepotama koje Vaša opština pruža, ljepotama koje samo svoj dom može da pruži", naveo je u čestitki Bečić.

Bonus video: