Šehović: Krivokapićeva Vlada sa putem Dinoša-Cijevna Zatrijebačka nema nikakve veze

"Krivokapić i Vlada na čijem je čelu "svoju deklarativnu posvećenost Plavu i Gusinju treba da pokažu odnosom prema zahtjevu za izgradnjom puta Plav-Dečane, čije projektovanje se privodi kraju"

13348 pregleda 52 reakcija 54 komentar(a)
Šehović, Foto: SD
Šehović, Foto: SD

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore Damir Šehović kazao je da aktuelna Vlada, koju predvodi Zdravko Krivokapić, sa putem Dinoša-Cijevna Zatrijebačka nema nikakve veze, i da se "kiti tuđim perjem".

"Putni pravac Dinoša - Cijevna Zatrijebač koji vodi od Podgorice do Gusinja, čija dužina je 17 km, a ukupna vrijednost oko 9 miliona eura, rekonstruisan je zahvaljujući prethodnoj Vladi i premijeru Dušku Markoviću, a na inicijativu naše dijaspore, naročito Fondacije Gusinje iz Njujorka", napisao je Šehović na Tviteru.

Dodao je da Krivokapić i Vlada na čijem je čelu "svoju deklarativnu posvećenost Plavu i Gusinju treba da pokažu odnosom prema zahtjevu za izgradnjom puta Plav-Dečane, čije projektovanje se privodi kraju".

Zajednički granični prelaza između Crne Gore i Republike Albanije, Zatrijebačka Cijevna - Grabon, svečano je otvoren danas.

Bonus video: