Krivokapić: Po svom multinacionalnom i vjerskom suživotu Petnjica služi za primjer svima

"Sa značajnim investicijama u bolju infrastrukturnu povezanost i sektor poljoprivrede i ruralnog turizma zajednički radimo i radićemo na kreiranju sve boljih životnih uslova za građane Petnjice"

8197 pregleda 24 reakcija 24 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Vlada Crne Gore
Krivokapić, Foto: Vlada Crne Gore

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao je građanima i rukovodstvu Opštine Petnjica Dan opštine 4. avgust.

„Po svom multinacionalnom i vjerskom suživotu, po svojoj građanskoj orijentaciji opština Petnjica služi za primjer svima. Njeno prirodno bogatstvo stvara pogodnu klimu za kvalitetnu valorizaciju najboljih resursa što nepogrešivo vodi ka privrednom rastu i boljitku. Sa značajnim investicijama u bolju infrastrukturnu povezanost i sektor poljoprivrede i ruralnog turizma zajednički radimo i radićemo na kreiranju sve boljih životnih uslova za građane Petnjice, vrijedne žitelje Bihorskog kraja", piše u čestitki.

On ističe da lokalna samouprava pred sobom ima zadatak da ostane u prvim linijama borbe za progres i jači kvalitet života građana Petnjice, u čemu im je Vlada iskreni partner.

Bonus video: