čestitka povodom dana opštine

Krivokapić: Obilje hidropotencijala i zdravog poljoprivrednog zemljišta faktor privrednog razvoja Plužina

"Sve ovo neka nam je motiv više da svi zajednički doprinesemo da i ovu važnu kariku sjevera Crne Gore osnažimo i učinimo još privlačnijom za turiste i investitore", kazao je Krivokapić

7049 pregleda 5 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Vlada Crne Gore
Krivokapić, Foto: Vlada Crne Gore

Obilje hidropotencijala, zdravog poljoprivrednog zemljišta, kao i neodoljive prirodne ljepote ozbiljan faktor privrednog razvoja

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao je građanima i rukovodstvu opštine Plužine, Dan opštine 4. avgust.

„Obilje hidropotencijala, zdravog poljoprivrednog zemljišta, kao i neodoljive prirodne ljepote ozbiljan su faktor privrednog razvoja i jak su osnov za pretvaranje opštine u jedinstvenu turističku destinaciju. Sve ovo neka nam je motiv više da svi zajednički doprinesemo da i ovu važnu kariku sjevera Crne Gore osnažimo i učinimo još privlačnijom za turiste i investitore", kazao je Krivokapić.

Istakao je da lokalana samouprava pred sobom ima brojne izazove, a najvažniji od njih je poboljšanje kvaliteta života njenih građana.

"Na tom putu Vlada Crne Gore uvijek i u svom punom kapacitetu stoji vam na raspolaganju“, navodi se u čestitki premijera.