Đukanović: Potrebna posvećenost u valorizaciji prirodnih resursa Pivskog kraja

“Praznik koji obilježavate u slavlju 80. godišnjice Trinaestojulskog ustanka prilika je za podsjećanje na velike žrtve i podvige Pivljana u Narodnooslobodilačkoj borbi"

9146 pregleda 36 reakcija 36 komentar(a)
Đukanović, Foto: twitter.com/predsjednik_cg
Đukanović, Foto: twitter.com/predsjednik_cg

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 4. avgusta – Dana Opštine Plužine, predsjedniku Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću, odbornicima i svim građanima Plužina.

“Praznik koji obilježavate u slavlju 80. godišnjice Trinaestojulskog ustanka prilika je za podsjećanje na velike žrtve i podvige Pivljana u Narodnooslobodilačkoj borbi. Na nama je da sačuvamo sjećanje na njih, da budućim generacijama prenesemo antifašističke vrijednosti i ne dozvolimo njihovo skrnavljenje dajući na taj način doprinos razvoju moderne, evropske i građanske Crne Gore", piše u čestitki.

Poručio je da je danas. kada je zemlja suočena sa zdravstvenim, ali i ekonomsko-socijalnim posljedicama pandemije, više nego ikad je potrebno zajedništvo.

"I posvećenost u valorizaciji raspoloživih materijalnih i prirodnih resursa Pivskog kraja. Uvjeren sam da će lokalno rukovodstvo u tome imati i podršku Vlade, kako bi se postigao što skoriji ekonomski oporavak i snažan strateški razvoj, na dobrobit svih građana Plužina i Crne Gore”, zaključio je Đukanović.

Bonus video: