Danas ne počinje masovna vakcinacija Fajzerom u Bijelom Polju

Na punktu u bjelopoljskoj Gimnaziji “Miloje Dobrašinović” nastavlja se vakcinacija Sinofarm vakcinom, svakog radnog dana u periodu od 15 do 20 časova

6381 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Iako je ranije najavio koorodinator domova zdravlja Danilo Jokić, u Bijelom Polju danas neće početi masovna vakcinacija Fajzer vakcinom, koja je trenutno rezervisana samo za one koji su se ranije prijavili i za prioritetne grupe.

Na punktu u bjelopoljskoj Gimnaziji “Miloje Dobrašinović” nastavlja se vakcinacija Sinofarm vakcinom, svakog radnog dana u periodu od 15 do 20 časova.

“Fajzer vakcinom mogu se vakcinisati prijavljeni građani, po prioritetnim grupama a masovna imunizacija Fajzer vakcinom će se organizovati nakon dobijenih većih količina, o čemu će građani biti blagovremeno obaviješteni", saopšteno je-

Da će imunizacija Fajzer vakcinom biti nastavljena od 4. avgusta rekao je direktor Doma zdravlja Podgorica i koordinator domova zdravlja na nivou države Danilo Jokić, gostujući u Bojama jutra na TV Vijesti.

U Bijelom Polju je do sada podijeljeno 16 166 doza vakcina (8 876 prve doze i 7 479 druge doze) a juče je stiglo 180 doza Fajzer vakcine.

Bonus video: