Abazović sa mještanima Botuna: Pronaći rješenje prihvatljivo za sve

"Problematizujući najavljenu izgradnju kolektora u Botunu, predstavnici mještana su na sastanku sa potpredsjednikom Vlade naglasili da nijesu kočnica razvoja Glavnog grada, već da se bore za svoje pravo na zdrav život", kazali su iz Abazovićevog kabineta

7772 pregleda 5 komentar(a)
Abazović sa mještanima Botuna, Foto: Vlada Crne Gore/Zoran Đurić
Abazović sa mještanima Botuna, Foto: Vlada Crne Gore/Zoran Đurić

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović primio je danas mještane Botuna koji protestuju zbog najavljene izgradnje kolektora u njihovom naselju.

On je poručio da su vrata njegovog Kabineta otvorena za sve građane i istakao da je u problemu koji muči mještane Botuna potrebno pronaći rješenje prihvatljivo za sve strane, koje će biti u interesu mještana Botuna, Glavnog grada i države Crne Gore.

"Zahvaljujući se na prijemu u Vladi, mještani Botuna su Abazovića upoznali sa dugogodišnjim problemima koje imaju u tom kraju, ističući zabrinutost za zdravlje porodica i opstanak ljudi na tom području. Problematizujući najavljenu izgradnju kolektora u Botunu, predstavnici mještana su na sastanku sa potpredsjednikom Vlade naglasili da nijesu kočnica razvoja Glavnog grada, već da se bore za svoje pravo na zdrav život", kazali su iz Abazovićevog kabineta.

Mještani su Abazovića pozvali da posjeti to mjesto i upoznaju ga sa višegodišnjim problemima tog kraja, što je potpredsjednik Vlade prihvatio.

Bonus video: