Bijelo Polje: Memorijalni turnir u malom fudbalu “Vaso, Šaban, Momo” počinje u ponedjeljak

Direktor Centra za sport i rekreaciju Marko Maslovarić kaže da očekuju veliki broj ekipa, a prijave traju do ponedjeljka, 9. avgusta, u 12 časova

3410 pregleda 3 komentar(a)
Bijelo Polje, Foto: Shutterstock
Bijelo Polje, Foto: Shutterstock

Pedeseti Memorijalni turnir u malom fudbalu “Vaso, Šaban, Momo“,počinje u ponedjeljak, na poligonu malih sportova u Nikoljcu, u Bijelom Polju.

Turnir se, zbog koronavirusa, održava poslije dvije godine pauze.

Direktor Centra za sport i rekreaciju Marko Maslovarić kazao je da ovogodišnji turnir u znaku jubileja – pola vijeka postojanja.

“Turnir je osnovan u čast najboljih i nosi ime Vasa, Šabana i Moma, koji su ostavili neizbrisiv trag u fudbalskoj istoriji našeg grada. Sigurni smo da će turnir svojim kvalitetom i organizacijom opravdati očekivanja učesnika i publike, iako zbog aktulene epidemiološke situacije nijesmo u prilici da ovako veliki jubilej proslavimo kako smo i željeli, kazao je Maslovarić, dodajući da će turnir biti održan uz poštovanje aktuelnih epidemioloških mjera.

Očekuju, kako je kazao, veliki broj ekipa, a prijave traju do ponedjeljka, 9. avgusta, u 12 časova.

"Prijava ekipa vrši se u prostorijama Centra za sport i rekreaciju ili na brojeve telefona 067/ 855 525 i 067/617 557, kotizacija za učešće je 80 eura, a po završetku prijava, obaviće se i žrijeb, u 14 časova“, saopštio je Maslovarić”, pojašnjavajući da svi učesnici moraju imati potvrdu o vakcinaciji ili PCR test ne stariji od 72 sata, prije svake utakmice.

Prvo veče će biti revijalnog karaktera.

„Prvo veče će obilježiti utakmica mlađih kategorija škola fudbala iz Bijelog Polja, a potom će se odigrati i meč veterana Petice i Sedmice“, najavio je on.

Organizator memorijalnog turnira u malom fudbalu “Vaso, Šaban, Momo“ je Centar za sport i rekreaciju, pokrovitelj je Opština Bijelo Polje, a partner Fudbalski savez Crne Gore, koji će za sve utakmice na turniru delegirati svoje sudije.

Nagradni fond ove godine iznosi čak 6.000 eura, a organizatori su pripremili i brojna iznenađenja za publiku.

Bonus video: