Bijelo Polje: Semafori na glavnoj raskrsnici ne rade, čeka se dio iz Beograda

Nesavjesni vozač oborio je semafor u subotu ujutru, gužve u saobraćaju na raskrsnici koja vodi ka Podgorici i Dobrakovu

6869 pregleda 8 komentar(a)
Semafor oborio nesavjesni vozač, Foto: Jadranka Ćetković
Semafor oborio nesavjesni vozač, Foto: Jadranka Ćetković

Semafori na glavnoj gradskoj raskrsnici u centru Bijelog Polja ne rade od subote, što izaziva gužve u saobraćaju i negodovanje vozača i pješaka, tim prije što je ta raskrsnica dio puta prema Beranama i Podgorici s jedne, i prema graničnom prelazu Dobrakovo s druge strane.

Semafor je u subotu ujutro oko pet časova vozilom oborio nesavjesni vozač, koji je nakon događaja pobjegao s lica mjesta.

Ne zna se kad će proraditi: Semafori na glavnoj raskrsnici
Ne zna se kad će proraditi: Semafori na glavnoj raskrsnicifoto: Jadrankla Ćetković

Iz Sekretarijata za stambeno komunalne poslove “Vijestima” je saopšteno da je semafor nakon oštećenja i uviđaja uklonjen, popravljen i ponovo postavljen za nekoliko sati istog dana.

“Na semaforu, na uglu ulica Slobode, Treće sandžačke i Tomaša Žižića u centru Bijelog Polja je trenutno žuti mod, jer je nakon udara pokidan i oštećen program za promjenu moda. Programator je naručen iz Beograda, firme koje održava semafore, i biće postavljen u što kraćem roku, čim stigne”, kazao je Duško Ružić, sekretar Sekretarijata za stambeno-komunalne poslove.

Iz Uprave policije je saopšteno da počinilac još uvijek nije nađen.

“Policija intenzivno radi na identifikovanju vozača koji je oborio semafor 5. avgusta u Bijelom Polju. Raspolažemo određenim podacima o vozilu i vozaču koji se još uvijek provjeravaju. Izuzumaju se video nadzori s obližnjih objekata.

Bonus video: