Krivokapić obišao radove na putu Pljevlja-Mihajlovica: "Mještani ga upoznali sa teškoćama sa kojima se susreću"

"Zbog izvođenja radova u sklopu rekonstrukcije puta M6, i mještani okolnih sela i putnici koji su se odlučili da u Crnu Goru uđu preko graničnog prelaza Ranče, funkcionišu u otežanim uslovima, u šta se uvjerio premijer Krivokapić"

5372 pregleda 10 komentar(a)
Krivokapić tokom obilaska radova, Foto: Vlada Crne Gore
Krivokapić tokom obilaska radova, Foto: Vlada Crne Gore

Predsjednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić obišao je radove na rekonstrukciji magistralnog puta Pljevlja-Mihajlovica za koje je zadužena austrijska firma "Strabag", a koji se finansiraju iz donacije obezbjeđene od Evropske investicione banke (EIB), saopšteno je danas iz Vlade Crne Gore.

U saopštenju se dodaje da rekonstrukcija magistralnog puta obuhvata dionicu od Pljevalja do granice sa Srbijom, ukupne dužine 12,6 kilometara i prosječne širine kolovoza od sedam metara.

"Zbog izvođenja radova u sklopu rekonstrukcije puta M6, i mještani okolnih sela i putnici koji su se odlučili da u Crnu Goru uđu preko graničnog prelaza Ranče, funkcionišu u otežanim uslovima, u šta se uvjerio premijer Krivokapić. On je razgovarao i sa mještanima koji žive u tom kraju, a koji su ga upoznali sa teškoćama sa kojima se susreću tokom rekonstrukcije puta. Ugovoreni rok za završetak radova je 16. novembar tekuće godine. Tokom jučerašnje posjete Pljevljima, premijer je obišao i granični prelaz Ranče", navodi se u saopštenju Vlade.

Bonus video: