Đukanović: Mojkovac simbol hrabrosti i slobodarske misli

Predsjednik kazao kako je uvjeren da će se naporima lokalnih vlasti, podržanim od strane Vlade, stvarati uslovi za brži oporavak lokalne ekonomije

5372 pregleda 18 komentar(a)
Đukanović, Foto: Boris Pejović
Đukanović, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 13. avgusta – Dana opštine Mojkovac, predsjedniku Ranku Mišniću, predsjedniku Skupštine opštine Dragomiru Mrdaku, odbornicima i svim građanima Mojkovca.

“Svoj praznik slavite u godini kada Crna Gora obilježavanja 80 godina od slavnog 13. jula, kada je crnogorski narod još jednom stao u odbranu najviših vrijednosti slobode. Kroz dugu istoriju, Mojkovac je izrastao u jedan simbola hrabrosti, crnogorske slobodarske misli i stradanja, prema kojem se odnosimo s posebnim pijetetom, i na čijim temeljima nastavljamo da gradimo modernu, evropsku Crnu Goru."

"Ozbiljne socio-ekonomske posljedice pandemije COVID-19, sa kojima smo suočeni, upućuju nas na dodatno zajedništvo i solidarnost. Vjerujem da će se naporima lokalnih vlasti, podržanim od strane Vlade, stvarati uslovi za brži oporavak lokalne ekonomije i povratak razvojnim procesima i inicijativama usmjerenim ka efikasnijoj valorizacija potencijala Mojkovca i podizanju kvaliteta života stanovnika ovog kraja", naveo je Đukanović u čestitki.

Bonus video: