MPNKS: Nastavljamo sa pripremama za narednu školsku godinu

Na sastanku održanom u Osnovnoj školi "Luka Simonović", bilo je riječi o pripremama za početak nove školske godine, kao i o problemima i nedoumicama sa kojima se direktori susreću u radu

2425 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Ministarstvo prosvjete nauke kulture i sporta
Foto: Ministarstvo prosvjete nauke kulture i sporta

VD direktorice Direktorata za predškolsko, osnovno i inkluzivno obrazovanje Slavica Ilinčić, sastala se juče u Nikšiću sa novoimenovanim direktorima škola iz opština Nikšić, Šavnik i Plužine, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

Kako su naveli, nastavljaju sa pripremama za narednu školsku godinu.

Na sastanku održanom u Osnovnoj školi "Luka Simonović", bilo je riječi o pripremama za početak nove školske godine, kao i o problemima i nedoumicama sa kojima se direktori susreću u radu.

posjeta nikšićkoj školi
foto: Ministarstvo prosvjete nauke kulture i sporta

Dogovoren je nastavak saradnje i kontinuirana komunikacija, navode iz ovog resora, kako bi škole i na ovom području spremno dočekale prvi septembar.

"Sastanak je bio i prilika da se VD direktorice Direktorata za tercijalno obrazovanje Neda Ojdanić, koja je i organizator distribucije besplatnih udžbenika svim školama u Crnoj Gori, uvjeri u uspješnu realizaciju te aktivnosti i u ovom dijelu zemlje", saopšteno je iz MPNKS.

Bonus video: