Sanirani lokalni putevi u šest mjesnih zajednica u Bijelom Polju

Do sada je završena sanacija putne infrastrukture u Dobrakovu, Kanjama, Sutivanu, Kukuljama, Gubavču i Potkrajcima, a sjutra, kako je najavio Ružić, počinju radovi i u Nedakusima

3426 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Opština Bijelo Polje
Foto: Opština Bijelo Polje

Bjelopoljski Sekretarijat za stambeno komunalne poslove i saobraćaj sprovodi javne radove na sanaciji puteva u bjelopoljskim mjesnim zajednicama.

Sekretar Sektretarijata za stambeno komunalne poslove i saobraćaj, Duško Ružić kazao je da se za tu svrhu izdvaja oko 400.000 eura godišnje, a radovi su završeni u šest mjesnih zajednica.

Do sada je završena sanacija putne infrastrukture u Dobrakovu, Kanjama, Sutivanu, Kukuljama, Gubavču i Potkrajcima, a sjutra, kako je najavio Ružić, počinju radovi i u Nedakusima.

U okviru redovnog održavanja putne infrastrukture, radi se i na saniranju udarnih rupa.

"Radi se po prioritetima, krenuli smo od centra grada, potom slijedi saniranje rupa u prigradskim naseljima, ali svakako da ćemo obuhvatiti cijelu teritoriju opštine", kazao je Ružić.

Na području MZ Gubavač u toku je sanacija postojećih putnih pravaca, kao i proboj novih, kazao je član savjeta mjesne zajednice Ermin Kovačević.

"Mještani ove mjesne zajednice takođe su izrazili su zadovoljstvo kvalitetom i dinamikom izvedenih radova i pohvalili napore bjelopoljske lokalne uprave da rješava nedostatak kvalitetne putne infrastrukture", saopšteno je iz Opštine Bijelo Polje.

Shodno planu i programu Sekreterijata za stambeno komunalne poslove i saobraćaj sa sanacijom će se stići do svih 40 mjesnih zajednica na teritoriji opštine Bijelo Polje.

Bonus video: