na klinici Acibadem

Jasmina i Milan će u Istanbulu odraditi dodatne analize za transplataciju bubrega

"Jasmina i njena porodica zahvaljuju se svima koji su pomogli da se prikupe sredstva kako bi što prije pošla na liječenje"

10251 pregleda 205 reakcija 6 komentar(a)
Bojičić Novalić Međedović, Foto: NVO Izvor života
Bojičić Novalić Međedović, Foto: NVO Izvor života

Jasmina Novalić Međedović iz Berana stigla je u Istanbul gdje će narednih dana sa donorom Milanom Bojičićem iz Nikšića odraditi dodatne analize za transplataciju bubrega na klinici Acibadem, saopšteno je danas iz nevladine organizacije (NVO) Izvor života.

Bojičić će Međedović donirati bibreg.

"Jasmina i Milan su otputovali u pratnji Jasmininog supruga Mersida i Kostantine Vojinović iz NVO Izvor života koja je 2018. donirala bubreg sugrađaninu Iliji Bulajiću na istoj klinici. Jasmina i njena porodica zahvaljuju se svima koji su pomogli da se prikupe sredstva kako bi što prije pošla na liječenje. Zahvalni su porodici, privrednicima, institucijama i građanima Crne Gore koji su se odazvali i pružili pomoć, posebno se zahvaljuju CLUB BALKAN i dijaspori. Najveću zahvalnost ipak duguju Milanu koji se odlučio na ovaj herojski cin, vođen primjerom njegove sugrađanke Kostantine. Milan je i član humanitarne organizacuje NVO Izvor života", navodi se u saopštenju.