Prikupljen novac za Aleksandrov boravak u Turskoj

Porodica će, u slučaju da ostane novca, sredstva uplatiti kome bude potrebno

65184 pregleda 160 reakcija 21 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 20.08.2021. 11:35h

Zahvaljujući privrednicima, građanima i anonimnom donatoru prikupljena su sredstva za liječenje devetogodišnjeg Aleksandra Nađa iz Podgorice.

Aleksandar se trenutno nalazi na liječenju u Istanbulu, na klinici Ačibadem.

Fond zdravstva platiće liječenje, ali je za troškove boravka bilo potrebno još 5.000 eura.

"Zahvaljujući dobrom srcu privrednika, građana i čovjeka koji je za Aleksandra uplatio nedostajućih 3.000 eura i insistirao na anonimnosti moj sin Aleksandar ima sredstva za nastavak boravka u Istanbulu. Nažalost, kao što smo rekli bolest je uznapredovala i Aleksndar što prije treba da pođe na još jednu operaciju a moguće su i hemoterapije jer mu je oboljenje zahvatilo kost i ubrzano raste. Kao majka imam veliku potrebu da se zahvalim svim medijima ističući veliku pomoć Vijesti. Hvala svima koji su objavili apel za mog sina, svim ljudima i privrednicima koji su pomogli posebno divnom čovjeku koji je nazvao i pitao koliko nam sredstava nedostaje da uplati želeći samo sa ostane anoniman", kazala je Aleksandrova majka, Dušica Šnajder.

Ona se zahvalila i Konstantini Vojinović iz NVO Izvor života.

"Srećna sam kada vidim da u našoj zemlji ima toliko ljudi koji pomažu srcem i za uzvrat im je dovoljno samo ono ljudsko hvala. U slučaju da ostane novca od Aleksandrovog liječenja sve ćemo uplatiti nekom kome bude potrebno u tom trenutku", kazala je majka dječaka.

Bonus video: