ZU Poliklinika „Vaše zdravlje” Podgorica Vam nudi “Ličnog doktora”

Ako se odlučite da imate “Ličnog doktora” onda ćete imati mogućnost da Vas on posjećuje, u dogovorenim (izabranim) vremenskim intervalima, u Vašoj kući

45862 pregleda 411 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Vaše zdravlje
Foto: Poliklinika Vaše zdravlje

Osim uobičajnog, standardnog, načina pružanja zdravstvene zaštite (dolaskom u ordinaciju) Poliklinika “Vaše zdravlje” Vam nudi mogućnost da imate “Ličnog doktora” koji dolazi u Vašu kuću. Ovim, novim, načinom pružanja zdravstvene zaštite ZU Poliklinika „Vaše zdravlje” Podgorica želi da pacijent stvarno bude u centru pažnje ali i podizanje svijesti o ličnoj odgovornosti za vlastito zdravlje.

Ako se odlučite da imate “Ličnog doktora” onda ćete imati mogućnost da Vas on posjećuje, u dogovorenim (izabranim) vremenskim intervalima, u Vašoj kući.

Kada Vam “Lični doktor” dođe u kuću dobićete:

  • detaljan (sistematski ) pregled po sistemima;
  • analizu eventualnih hroničnih zdravstveni problema sa planom za dalje liječenje;
  • analizu korišćenje terapiju uz savjet za dalju terapiju;
  • plan i dinamiku potrebnih konsultacija;
  • plan i dinamiku potrebnih dijagnostičkih procedura;i
  • plan i dinamiku rehabilitacije i
  • vođenje medicinske dokumentacije.

Uz gore navedeno imaćete mogućnost da sa “Ličnim doktorom” razgovarate i o:

  • promociji Vašeg zdravlja,
  • prevenciji bolesti;
  • mjerama rane identifikacije i spriječavanja progresije hroničnih zdravstvenih problema;
  • potrebi kontinuirane zdravstvene njege i
  • korišćenju medicinsko-tehničkih pomagala.

Zainteresovan za ovaj novi servis u pružanju zdravstvene zaštite imaće mogućnost da biraju jedan od pet ponuđenih paketa sa cijenama od 50€ do 90€.

Ako jedno domaćinstvo ima više članova koji želi da imaju “Ličnog doktora” onda ZU Poliklinika „Vaše zdravlje” Podgorica nudi posebne povoljnosti za domaćinstvo.

Pacijenti koji izaberu “Ličnog doktora” imaće mogućnost dobijanja bonusa u vidu 24 satnog kontakta sa “Ličnim doktorom” pozivom na mobolni telefon, porukama ili putem mail-a.

ZU Poliklinika „Vaše zdravlje” Podgorica nudi “Ličnog doktora” i zainteresovanim poslodvcima po posebnim povoljnostima.

Za sve pacijente koji izaberu “Ličnog doktora” u ZU Poliklinika „Vaše zdravlje” Podgorica, a koji žele da koriste drugeusluge poliklinike, sa uputim “Ličnog doktora” odobrava se popust od 20%.

“Lični doktor” je prim.doc.dr Mensud Grbović

Mensud Grbović Promo
foto: Poliklinika Vaše zdravlje

Rođen 1957.g. u Trebinju, Bosna i Hercegovina, gdje je završio gimnaziju. Medicinski fakultet je završio 1982.g. u Tuzli. Magistrirao 2010.g, a doktorirao 2012.g. na Medicinskom fakultetu Tuzla. Specijalizirao medicinu rada na Medicinskom fakultetu u Sarajevu 1989.g. Od 2005.g. Primarius, a stručni saradnik na Medicinskom fakultetu Podgorica za predmete Porodična medicina i medicina rada od 2008.g. Od 2010.g. postavljen za sudskog vještaka, a od 2019.g. Docent, Farmaceutski fakultet, Novi sad.

Radio u Domu zdravlja Trebinje, Vojsci Jugoslavije i Domu zdravlja Podgoica. U Vladi Crne Gore, Ministarstvu zdravlja, kao pomoćnika ministra zdravlja, od 2011.g.-2017g.

Član društva ljekara Bosne i Hercegovine (Udruženja specijalista medicine rada), član društva ljekara Crne Gore (Udruženja specijalista medicine rada I Udruženja opšte/porodične medicine.) i član International Commission on Occupational Haelth-ICHO

Prijave za “Ličnog doktora” možete poslati na :

Telefon: +382 69 187 701

Mail: info@vasezdravlje.me

Facebook: https://www.facebook.com/zupoliklinikavasezdravlje