Novi objekat La Parisienne!

Već poznatu La Parisienne pekaru i poslastičarnicu sada možete posjetiti na prestižnoj lokaciji na Pinama, u neposrednoj blizini hotela Astoria

32710 pregleda 0 komentar(a)
La Parisienne, Foto: La Parisienne
La Parisienne, Foto: La Parisienne

Već poznatu La Parisienne pekaru i poslastičarnicu sada možete posjetiti na prestižnoj lokaciji na Pinama, u neposrednoj blizini hotela Astoria. Nudimo priliku da se uvjerite da je upravo kvalitet naših proizvoda ono što garantuje zadovoljstvo naših gostiju koji su svakodnevno u našim već otvorenim pekarama.

Kompanija Nemesis, u sklopu koje posluju hoteli i restorani Astoria i Hemera, kafe Astoria, kao i restoran La Bocca u Budvi, pored tri objekta La Parisienne u Podgorici, ovim donosi sasvim novo iskustvo našem primorju.

Naša peciva su najboljeg kvaliteta, a sada ih možete naći na jednom mjestu u ambijentu koji vas ne može ostaviti ravnodušnim. Ručno miješeni hljebovi, veliki broj peciva, bureka i pita prave se od provjerenih sastojaka sa domaćeg i inostranog tržišta. Kao i naši drugi objekti, pekara u Tivtu će se snabdijevati iz našeg proizvodnog pogona koji je opremljen najmodernijom opremom, po svjetskim standardima, gdje rade provjereni pekari i tehnolozi.

U poslastičarnici se nalazi najukusniji slatki program, jer su osnova naših slatkiša najkvalitetniji sastojci poput belgijske čokolade i svježeg voća, tako da naši gosti uvjek nađu nešto po svom ukusu. Proizvodi uvjek svježi i punog ukusa, poput krofni, mafina, raznovrsnih kolača, torti, sladoleda su ono u čemu uživaju sve generacije i po čemu smo već poznati.

Svakom našem proizvodu je posvećena posebna pažnja, a konstantno radimo na poboljšanju i novitetima u našoj ponudi, stoga će u Tivtu naši gosti imati priliku da prvi isprobaju neke naše nove proizvode.

Čekamo vas u novom najslađem mjestu u gradu, kojem vjerujemo da ćete se uvjek rado vraćati.